by admin

Η γαλατόπιτα αλλιώς!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πασπαλίζουμε με την άχνη και λίγη ακόμη κανέλα αν θέλουμε.Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η επιφάνειά της,που λόγω της καστανής ζάχαρης και του βουτύρου, είναι τραγανή και βουτυρο-καραμελένια.Στη  γέμιση το άρωμα των εσπερειδοειδών μπλέκεται εκπληκτικά με τη βανίλια και η κρέμα γάλακτος, μαζί με το ψωμί του τοστ, αφήνει στο στόμα μια βελούδινη υφή....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: γαλατόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com