67
Υλικά
- ψωμί του τόστ 12 φέτ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- βανίλιες 3 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- βούτυρο 70 γρ
- καστανή ζάχαρη 70 γρ
- κανέλα -
- ζάχαρη άχνη -
Πασπαλίζουμε με την άχνη και λίγη ακόμη κανέλα αν θέλουμε.Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η επιφάνειά της,που λόγω της καστανής ζάχαρης και του βουτύρου, είναι τραγανή και βουτυρο-καραμελένια.Στη γέμιση το άρωμα των εσπερειδοειδών μπλέκεται εκπληκτικά με τη βανίλια και η κρέμα γάλακτος, μαζί με το ψωμί του τοστ, αφήνει στο στόμα μια βελούδινη υφή....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com