167
Υλικά
- αυγά 11 τμχ
- αλεύρι 5 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- καρύδια 13 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κουαντρό 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 3.5 ποτ
Υλικά για ένα ταψί διαμ. 32-34εκ. 11 αυγά 11 κ.σ. ζάχαρη 5 κ.σ. αλεύρι 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά 12-13 κ.σ. καρύδια τριμμένα 2 κ.γ. μπέικιν ½ κ.γ. σόδα Χυμός ½ πορτοκαλιού Ξύσμα 1 πορτοκαλιού 2 κ.σ. Cointreau 1 κ.γ. κανέλα ½ κ.γ. γαρύφαλλο...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com