ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΟΥΖΟ & ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ – ΜΑΡΕΓΚΑ

Καταχωρήθηκε στις 24/05/14

2 Ψήφοι Ψήφισε

250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 βανιλίνες 3 ασπράδια 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό 2 κ.σ. γλυκόζη Φλούδα & χυμό από 1 λεμόνι 100 γρ. ούζο Ινδοκάρυδο Τριμμένο μοσχοκάρυδο Παγωτό Φράουλα – Μαρέγκα Carte D’or  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!