66
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- ζάχαρη 700 γρ
- αυγά 7 τμχ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- καρύδια 400 γρ
- γαλέτα 200 γρ
- φρυγανιά 200 γρ
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
Φτιάχνουμε υπέροχη σπιτική καρυδόπιτα ακολουθώντας βήμα-βήμα την παρακάτω σπιτική συνταγή. Υλικά: Για τη ζύμη: 250 γρ βούτυρο αγελάδος (σε θερμοκρασία δωματίου) 250 -300 γρ ζάχαρη 7 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.spitikessyntages.gr