56
Αφιερώνω το γλυκάκι αυτό στο Ρενάκι, που το έφτιαξε και της άρεσε!Όσοι δοκίμασαν την καρυδόπιτά μου, μου είπαν ότι είναι "αφρός".Η αλήθεια είναι ότι για καρυδόπιτες υπάρχουν ένα σωρό συνταγές.Με αλεύρι, με φρυγανιά, με σοκολάτα, καρυδοπουτίγκα, με πολλά αυγά, με λίγα αυγά, καρυδόπιτες για όλα τα γούστα.Την δικιά μου δεν την φτιάχνω ούτε με αλεύρι, ούτε με φρυγανιά, αλλά με σιμιγδάλι και κομμάτια σοκολάτας όχι μέσα στην ζύμη, αλλά στην επιφάνεια.Αυγά βάζω αρκετά, γιατί έτσι μου γίνεται "ψηλή" και πολύ αφράτη. Μπορείτε όμως να τα μειώσετε αν θέλετε.Τα υλικά μου:140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό1 φλιτζάνι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com