69
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 230 γρ
- αλεύρι μαλακό 50 γρ
- κανέλα 1.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- κακάο 30 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 7 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- καρύδια 250 γρ
- σπορέλαιο 50 γρ
- σοκολάτα 125 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
230 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ. αλεύρι μαλακό 1&1/2 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. γαρύφαλλο 30 γρ. κακάο 2 βανίλιες 7 μεγάλα αβγά 200 γρ. ζάχαρη 250 γρ. καρυδόψυχα 125 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr