127
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 120 γρ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- φαρίνα 300 γρ
- νερό 3 κσ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- ανθότυρο 300 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- κεράσια 2 φλ
Στην εποχή των κερασιών και τι δεν φτιάχνουμε! Φτιάχνουμε γλυκό κουταλιού,
μαρμελάδα, στολίζουμε κέικ και τούρτες, γεμίζουμε και τάρτες!
μαρμελάδα, στολίζουμε κέικ και τούρτες, γεμίζουμε και τάρτες!
Ας φτιάξουμε και μια κερασόπιτα, μια τάρτα με τραγανή βάση και πλούσια γέμιση
κρέμας και ζουμερών κερασιών!
Την κέρασα και έκλεψε τις εντυπώσεις! Την επανέλαβα και έγινε η αγαπημένη μας!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com