Κλασικό μπράουνι με κουβερτούρα

Καταχωρήθηκε στις 10/03/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι σημαντική η δόση της ζάχαρης να είναι 1 1/8. Γι'αυτό μετράω 1/4 της κούπας και το διαιρώ! ~ Διατηρώ για 3 μέρες σε αεροστεγές κουτί. Διαφορετικά, στο ψυγείο για λίγο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pastrychef.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!