65
Υλικά
- αλεύρι 200 γρ
- βούτυρο 120 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι 1 τσιμπ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 200 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- κρεμόριο 0.5 κγ
Λέμον πάι με ψημένη μαρέγκα σε μια κλασική εκδοχή, όπου η κρέμα λεμονιού μέσα σε μια πολύ εύγευστη ζύμη μπριζέ με παπαρουνόσπορο της χαρίζουν έντονες γευστικές κορώνες. Η ψημένη στο γκριλ ή στο καμινέτο ζαχαροπλαστικής μαρέγκα, εκτός από την αισθητική παρουσία της, είναι μια αέρινη απόλαυση για τον ουρανίσκο.Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es