345
Υλικά
220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης
20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι)
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. γαρύφαλο σε σκόνη
30 γραμμάρια κακάο
3 βανίλιες
8 αβγά
150 γραμμάρια ζάχαρη
130 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια
60 γραμμάρια καλαμποκελαιο.
200 γραμμάρια καρυδόψυχα χοντροκομμένη
1 κ.γ. Μαργαρίνη (για το άλειμμα του ταψιού)
220 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
60 γραμμάρια αλεύρι γενικής χρήσης
20 γραμμάρια μπέικιν (1 φακελάκι)
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. γαρύφαλο σε σκόνη
30 γραμμάρια κακάο
3 βανίλιες
8 αβγά
150 γραμμάρια ζάχαρη
130 γραμμάρια κουβερτούρα σε κομμάτια
60 γραμμάρια καλαμποκελαιο.
200 γραμμάρια καρυδόψυχα χοντροκομμένη
1 κ.γ. Μαργαρίνη (για το άλειμμα του ταψιού)
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com