83
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- κακάο 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- πορτοκάλια 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 280 γρ
- ελαιόλαδο 110 γρ
- καρύδια 60 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
Υλικά 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ. κακάο 2½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. σούπας ξύσμα από ακέρωτο πορτοκάλι 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 280 γρ. ζάχαρη 280 γρ. νερό 110 γρ. ελαιόλαδο 60 γρ καρύδια, χοντροτριμμένα ή χοντροκοπανισμένα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr