51
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φαρίνα 130 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- σταγόνες κουβερτούρας 80 γρ
- παγωτό βανίλια 1 κιλ
Μπράουνι υπάρχουν αρκετά και σε διάφορες μορφές. Λεπτά, πιο χονδρά, σπογγώδη, ζουμερά, λαστιχωτά και με διαφορετικές υφές το καθένα. Το συγκεκριμένο είναι ένα λαστιχωτό, λεπτό μπράουνι που είναι ιδανικό για να ενσωματωθεί μέσα στο παγωτό χωρίς να λιώσει, αλλά να παραμείνει σε κυβάκια τα οποία αντιλαμβάνεται
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com