Πάστα φλόρα µε µαρµελάδα φράουλα

Καταχωρήθηκε στις 26/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα  200 γρ. ζάχαρη  2 αυγά  700 - 800 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για τη φόρμα 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος 60 γρ. κονιάκ 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού  400 - 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykesistories.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!