by admin

Πάστα φλώρα με καρυδένια ζύμη και μαρμελάδα σύκο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα γαρύφαλο 2 αβγά 350 γρ.  και 2-3 κ.σ. αλεύρι 150 γρ. καρυδόψιχα αλεσμένη 250 γρ. μαρμελάδα σύκο
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα σύκο, πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.easykuzina.gr