66
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- βούτυρο 180 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι 3 κσ
- καρύδια 150 γρ
- μαρμελάδα σύκο 250 γρ
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα γαρύφαλο 2 αβγά 350 γρ. και 2-3 κ.σ. αλεύρι 150 γρ. καρυδόψιχα αλεσμένη 250 γρ. μαρμελάδα σύκο
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr