87
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 0.33 ποτ
- κονιάκ 3 κσ
- ζάχαρη 0.33 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- βανίλια 1 τμχ
- φαρίνα 3.5 κσ
- καλαμποκέλαιο 1 ποτ
- μαρμελάδα 500 γρ
Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com