194
Υλικά
- βούτυρο 130 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 210 γρ
- σιμιγδάλι 70 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαρμελάδα φράουλα 1 βάζο/α
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπως ακριβώς τη παρουσίασε στο μπλόγκ του. Είναι η πιο νόστιμη πάστα φλώρα που έχω δοκιμάσει και όσοι τη δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr