63
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- φαρίνα 800 γρ
- τζίντζερ 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- κονιάκ 60 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- μαρμελάδα φράουλα 500 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 60 γρ
Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα 200 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 700 - 800 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για τη φόρμα 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος 60 γρ. κονιάκ 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού 400 - 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr