by admin

Πάστα φλόρα µε µαρµελάδα φράουλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα  200 γρ. ζάχαρη  2 αυγά  700 - 800 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + επιπλέον για τη φόρμα 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ σε σκόνη ή ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος 60 γρ. κονιάκ 100 γρ. χυμός πορτοκαλιού  400 - 500 γρ. μαρμελάδα φράουλα 60 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα φράουλα, πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr