ΠΑΣΤΙΕΡΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ

Καταχωρήθηκε στις 20/04/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η παστιερα ειναι το κατ'εξοχην παραδοσιακο ναπολιτανικο πασχαλινο γλυκο. Εκτος απο την Ναπολη, που θεωρειται και η πατριδα της, η παστιερα συνηθιζεται πολυ και στην γειτονικη Ρετζιο Καλαμπρια (επι το ελληνικοτερον : Καλαβρια). Η παστιερα ειναι ενα ειδος ταρτας με γεμιση μια κρεμα που αποτελειται απο αυγα, ρικοττα (κατι αναλογο με την μυτζηθρα), σιταρι βρασμενο και ζαχαρωμενα φρουτα (πορτοκαλι, κιτρο και κολοκυθα)...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!