77
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- άνθος αραβοσίτου 1 φακ
- γάλα 0.5 λτ
- ζάχαρη 4 κσ
- ροδάκινα 1 κονσέρβα
- ροδάκινα 5 τμχ
- ζελατίνη 1 φακ
Υλικά : Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/8 λίτρο νερό περίπου 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το άλειμμα 1 αυγό λίγn ζάχαρη λίγο αλάτι Για τη γέμιση 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση βανίλιας ½ λίτρο γάλα 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 κονσέρβα ροδάκινα ή 5 φρέσκα βρασμένα και ξεφλουδισμένα ροδάκινα 1 φακελάκι ζελατίνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr