90
Υλικά
- ελαιόλαδο 250 ml
- καστανή ζάχαρη 450 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κουβερτούρα 300 γρ
- γάλα 550 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 40 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- κακάο 50 γρ
- μαργαρίνη 100 γρ
Υλικά Για τη ζύμη Ελαιόλαδο 250 ml Ζάχαρη καστανή 250 γρ Αυγά 4 τεμ Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ λιωμένη Γάλα 300 ml Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ κοσκινισμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr