116
Υλικά
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- βιτάμ -
- μαργαρίνη με βούτυρο 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αμύγδαλα 350 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 -
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ανθόνερο 5 κσ
- χουρμάδες 150 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 500 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
- παγωτό βανίλια -
- γιαούρτι -
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αβγά 350 γρ. άσπρα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr