ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΧΟΥΡΜΑ

Καταχωρήθηκε στις 16/12/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αβγά 350 γρ. άσπρα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!