67
Υλικά
- φύλλο κρούστας 14 φύλλα
- μαργαρίνη 100 γρ
- μήλα 400 γρ
- αχλάδια 200 γρ
- καρύδια 60 γρ
- μαύρη ζάχαρη 30 γρ
- ζάχαρη 30 γρ
- ξανθές σταφίδες 30 γρ
- κανέλα 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
Υλικά (για 7 strudel): 14 λεπτά φύλλα κρούστας 20 x 30 εκ. 100 γρ. μαργαρίνη όχι soft, λιωμενη αλλά όχι καμμένη Για τη γέμιση 400 γρ. μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 200 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 60 γρ. καρύδια σπασμένα σε μικρά κομμάτια 30 γρ. μάυρη ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr