Τάρτα αμυγδάλου

Καταχωρήθηκε στις 19/04/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Επειδή δεν χρησιμοποιούμε ούτε baking powder αλλά ούτε και σόδα, πρέπει να προσέξουμε ώστε η μαρέγκα να γίνει σωστά και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά με απαλές κινήσεις, ώστε η τάρτα μας να γίνει αφράτη και να φουσκώσει.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!