Τάρτα Δαμάσκηνου

Καταχωρήθηκε στις 22/09/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα και λαχανικά. Καταναλώνονται ωμά, σε μαρμελάδες, ή αποξηραμένα σαν σνακ.Εδώ μπήκαν σε τάρτα μέσα σε νόστιμη τριφτή ζυμαρένια βάση, με μαρμελάδα σοκολάτας και μια κρέμα με έντονη την παρουσία του αμύγδαλου.Δοκιμάστε την!εργασία: 25′χρόνος: 2h:00′...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!