46
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μπισκότα 130 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- βούτυρο 60 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 1 κγ
Απλή τάρτα, η οποία γίνεται εύκολα, με κύρια συστατικά την κρέμα γάλακτος και την αμυγδαλόψιχα. Μια λεπτή στρώση ζάχαρης άχνης της προσδίδει, εκτός από γλυκιά γεύση, και μια ιδέα διακόσμησης. Λεπτό, κυματιστό, χρυσαφένιο φύλλο κρούστας περιβάλει και συγκρατεί τη νόστιμη γέμιση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es