90
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 4 σταγ
- λάϊμ 1 τμχ
- βούτυρο 25 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 1 πκτ
- τεκίλα 2 σφην
- κουαντρό 1.5 σφην
- χυμός λάιμ 60 ml
- ζελατίνη 5 φύλλα
- λάϊμ 3 τμχ
Ελαφριά όσο πρέπει, δροσερή όσο χρειάζεται και αλκοολούχα όσο αντέχετε, η τάρτα μαργαρίτα κερδίζει εντυπώσεις και ανεβαίνει ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα μας γλυκά. Με βελούδινη υφή η κρέμα της και τραγανό, βουτυράτο χαρακτήρα η βάση της, δημιουργούν ένα επιδόρπιο-αποκάλυψη!
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com