82
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας450 γρ. κρέμα γαλακτομπούρεκου (που περίσσεψε)βούτυρο για (το άλειμμα) 130 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι άχνη ζάχαρη1 κ.γ. εκχ. Βανίλιας 1 αυγό ΕκτέλεσηΑνάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι με διάμετρο 26 εκ. Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας, πατώντας απαλά με το χέρι μας, να στρωθεί καλά. Αφήνουμε λίγο τη ζύμη να εξέχει από το ταψάκι διότι με το ψήσιμο μαζεύει. Κόβουμε τη ζύμη που περισσεύει, τη τυλίγουμε με μεμβράνη και στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com