by admin

Τάρτα με κρέμα κρασιού και σταφύλια

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το αυγό και το κονιάκ. Ρίχνουμε το αλεύρι και πλάθουμε μια μαλακή ζύμη αλλά που να μην κολλάει στα χέρια. Και επειδή κάποιος μου την είπε κάποτε, να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι αν δούμε πως χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλευράκι:)Στρώνουμε τον πάτο και μισό από τα τοιχώματα μιας φόρμας που ανοίγει με τη ζύμη και την βάζουμε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180β για 30-35 λεπτά ή μέχρι να δούμε να χρυσίζει η ζύμη. Δεν έστρωσα χαρτί, δεν έβαλα ρύζια και φασόλια, απλώς στο τέταρτο περίπου και κανένα πεντάλεπτο πριν το τέλο
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com