Τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού και βάση μπισκότου

Καταχωρήθηκε στις 26/10/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι μια εύκολη τάρτα που μπορεί να σερβιριστεί και ως επιδόρπιο αφού η κρέμα της είναι απαλή και ελαφρά όξινη. Μια ελαφριά πορτοκαλόπιτα, με κρέμα της οποίας το κύριο υλικό είναι ο χυμός του φρούτου οπότε δεν «λιγώνει» καθόλου. Το χρώμα της δε είναι τόσο εντυπωσιακό, που πραγματικά στολίζει το τραπέζι! Είναι τόσο εύκολη που δεν είναι ανάγκη να γιορτάζουμε για να τη φτιάξουμε.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!