ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΙΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Καταχωρήθηκε στις 01/08/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

.Η πιό απλή τάρτα βέβαια είναι η πάστα φλώρα, την οποία , κατά γενική ομολογία, την έχω εξελίξει ...Αυτή την φορά όμως ήθελα η τάρτα μου να έχει και κρέμα, και τι πιό απλό από το να φτιάξω μία κρέμα με τα γαλακτοκομικά προϊοντα που χρησιμοποιούν κατ' εξοχή στα γλυκά τους οι ιταλοί, δηλαδή την ρικόττα και το μασκαρπόνε?Η βάση της τάρτας είναι η λεγόμενη frolla montata, πολύ μαλακιά τριφτή ζύμη, που την χειριζόμαστε με το κορνέ, γιατί δεν μπορεί να ανοιχτεί σε φύλλο. Με την ίδια ζύμη φτιάχνουμε και μπισκότα με την μπισκοτομηχανή...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!