82
Υλικά
- φουντούκι 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- φρέσκο βούτυρο 100 γρ
- αλεύρι 250 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κουβερτούρα 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας αναρτήσω την μους πραλίνας του Παρλιάρου. Σχετικά εύκολη διαδικασία, εκείνο που θέλει περισσότερο χρόνο είναι η ρευστοποίηση των καραμελωμένων φουντουκιών, για να δημιουργήσουμε την πραλίνα.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com