90
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- κακάο 40 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- κονιάκ 1 κσ
- μπράντυ 1 κσ
- βούτυρο 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 220 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- φραμπουάζ 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
Όταν τα πιο νόστιμα αντίθετα αποφασίσουν να δελεάσουν μάτια και ουρανίσκο, χρησιμοποιούν σοκολάτα σε πλούσια γεύση και κάθε δυνατή υφή. Αυτή είναι η πιο πολυμορφική, βασική συνταγή-πασπαρτού για κάθε τάρτα σοκολάτας που θα σκεφτείτε έβερ να φτιάξετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com