Τάρτα χωρίς Βούτυρο με Ανθότυρο & Μαρμελάδα Ροδάκινου

Καταχωρήθηκε στις 01/09/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το είδος ζύμης, το οποίο περιέχει λάδι ελαφρύ αντί για βούτυρο. Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι μια ορθόδοξη προετοιμασία σε σύγκριση με τους κανόνες της Ζαχαροπλαστικής, όμως είναι ένας πολύ καλός κι εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε μια ζύμη πολύ γρήγορα. Αναμειγνύουμε τα πάντα σε ένα μπολ, που τα δουλεύουμε με το σύρμα ή με ένα κουτάλι και στη συνέχεια τελειώνουμε τη διαδικασία με ένα γρήγορο ζύμωμα στην επιφάνεια εργασίας.Έτσι συντομεύεται ο χρόνος, που απαιτείται για να φτιάξουμε μια ζύμη τάρτας, καθώς δεν χρειάζεται να ξεκουραστεί στο ψυγείο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!