95
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- βούτυρο 300 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κάρδαμο 6 σπόροι/ος
- κρόκοι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- φράουλες 350 γρ
- μήλα 1 τμχ
- μέλι 70 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κρέμα γάλακτος 3 κσ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
Μικρές ροδοκόκκινες, ατομικές τάρτες, με φράουλες και μήλο, μέσα σε ένα τραγανό και απίστευτα μπισκοτένιο ζυμάρι πολύ αρωματικό, χάρις στα σποράκια του κάρδαμου, και πασπαλισμένο με καστανή ζάχαρη. Η γέμισή τους περιέχει μόνο μέλι και συνεπώς οι τάρτες δεν είναι πολύ γλυκές. Είναι όμως εξαιρετικά γευστικές...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es