83
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 180 γρ
- ινδοκάρυδο 4 κσ
- αμύγδαλα 4 κσ
- μαρμελάδα 2 κσ
- μαύρη ζάχαρη 6 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 1 κσ
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 180 γρ. πολύ κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια (μέγεθος μπιζελιού) άχνη ζάχαρη για το άνοιγμα του φύλλου διάλυμα αβγού για επάλειψη φιλέ αμυγδάλου (προαιρετικά) λίγη κρυσταλλική ζάχαρη για πασπάλισμα φύλλου ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr