by admin

Χωρίς μίξερ: Πάστα Φλώρα με ότι μαρμελάδα έχετε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να φτιάξω τη ζύμη στο χέρι και όχι στο μίξερ γιατι βαριόμουν να βάλω μίξερ. Επίσης χρησιμοποίησα ταρτιέρα 28 εκ. που θεωρώ πως είναι ιδανική, και όχι 26 εκ που έλεγε η συνταγή.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, γευστικό, τραγανό και νόστιμο. Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα!

Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα, πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu