Χωρίς μίξερ: Πάστα Φλώρα με ότι μαρμελάδα έχετε

Καταχωρήθηκε στις 19/07/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν να φτιάξω τη ζύμη στο χέρι και όχι στο μίξερ γιατι βαριόμουν να βάλω μίξερ. Επίσης χρησιμοποίησα ταρτιέρα 28 εκ. που θεωρώ πως είναι ιδανική, και όχι 26 εκ που έλεγε η συνταγή. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, γευστικό, τραγανό και νόστιμο. Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα!

Διάβασε τη συνταγή στο https://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!