66
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- σπορέλαιο 140 ml
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- φύλλο κρούστας 300 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι -
- αυγά 3 -
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- ζάχαρη 350 γρ
- λικέρ μαστίχα 50 ml
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
Με αυτήν την πορτοκαλόπιτα που έχει ζουμερή γέμιση, τραγανό φύλλο και ακαταμάχητο σιρόπι, παντρέυει αρωματικά χιώτικα πορτοκάλια με μαστίχα, για να σου δώσει μια γεύση αυθεντική και δροσερή! ...
Διάβασε τη συνταγή στο sforsummer.wordpress.com