Ατομικό καλτσόνε στο τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 18/05/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω με ψωμί και... κάτι άλλο ... μάλλον τυρί ... ναι, σίγουρα τυρί φέτα, κασέρι ή γραβιέρα, δεν με πειράζει! Αυτός είναι ο λόγος που λατρεύω και το καλτσόνε,  την κλειστή εκδοχή της πίτσας. Εκείνο που τρως διπλάσια ζύμη με την ίδια ποσότητα γέμισης και γεμίζει το στόμα σου από ψημένο, πεντανόστιμο, αφράτο ... ψωμάκι. Κάτι τέτοιο σας προτείνω σήμερα! Ένα καλτσόνε ... διαφορετικό! Ένα καλτσόνε πολύ νόστιμο, άκρως χορταστικό και σχεδόν... διαίτης!!

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!