59
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- αλάτι 2 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός ντομάτας -
- ζαμπόν -
- γκούντα -
- πιπεριές πράσινες -
- σπανάκι -
- τυρί -
- κιμάς -
- αυγά -
- μπέϊκον -
- λουκάνικα -
- μανιτάρια -
Η σκεπαστή Ιταλική πίτσα γνωστή για το σχήμα μισοφέγγαρου που παίρνει η ζύμη. Μπορούμε να την απολαύσουμε σαν πλήρες γεύμα ή ακόμα και σαν σνακ, μια και το κλειστό ζυμάρι που περιέχει ότι γέμιση μπορούμε να φανταστούμε, διευκολύνει στο να το πάρουμε μαζί μας στη δουλειά ή να το δώσουμε στα παιδιά για το σχολείο. Αν και η γέμιση μπορεί να περιλαμβάνει ότι και μια πίτσα, οι Ιταλοί προτιμούν όταν τα φτιάχνουν να τα γεμίζουν με τα περισσεύματα από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας, στα οποία ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net