72
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- ζύμη πίτσας 1 δόση
- μπρόκολο 400 γρ
- πέστο βασιλικού 100 γρ
- αγκινάρες 300 γρ
- μοτσαρέλα 200 γρ
- τυρί φέτα 80 γρ
- μπλε τυρί 60 γρ
Πράσινη Πίτσα με μπρόκολο, αγκινάρες, τυριά και pesto alla genovese. Κλασική σως/ άλειμμα, που πηγαίνει πολύ με τα ζυμαρικά και είναι η αγαπημένη σάλτσα για πολλούς. Φύλλα φρέσκου βασιλικού ελαφρώς ζεματισμένα, ώστε να παραμείνουν πράσινα, αγνό ελαιόλαδο, παρμεζάνα και κουκουνάρι είναι ο μυστικός συνδυασμός για τη σάλτσα σήμα κατατεθέν της Ιταλικής Κουζίνας. Εδώ τη βάλαμε σαν βάση σ΄αυτήν την ιδιαίτερα γευστική πίτσα. Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es