Δημοσιευμένες » Ποτά

Παγωμένη μαργαρίτα – η δημοφιλής

tastefull
Η παγωμένη μαργαρίτα είναι το βασικό συστατικό για να ξεκινήσετε το αποκριάτικο πάρτι, για την ακρίβεια κάθε πάρτι! Η βασική συνταγή είναι με λεμόνι αλλά υπάρχουν παραλλαγές: μαργαρίτα φράουλα και μαργαρίτα ρόδι, μπορεί και με άλλα υλικά – Απαραίτητη συσκευή ένα δυνατό blender να σπάει τα παγάκια και να φτιάχνει μια παγωμένη γρανίτα με τα μυρωδάτα λεμονάκια, τη ζάχαρη και και το αλκοόλ....

Λιμοντσέλο και όλα τα λικέρ εσπεριδοειδών

tastefull
Τώρα που τα λεμόνια είναι άφθονα, φρέσκα και αρωματικά, είναι ο καιρός να πάρετε όλα τα αιθέρια έλαια που κρύβονται στη φλούδα τους, για να φτιάξετε λιμοντσέλο....

Λικέρ φράουλας με ωρίμανση

tastefull
Αν η τσικουδιά που χρησιμοποιήσετε είναι πολύ έντονη αρωματικά, μπορεί να επηρρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα. Η βότκα είναι πιο σίγουρη λύση. Μια γουλιά έχει ένταση και γεύση....

Λικέρ σαγκουίνι

sintagespareas
Ένα τέλειο λικέρ που βρήκα στο ίντερνετ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. ...

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

foodsandsuperfoods
Ένα υπέροχο φραουλοποτό που είναι έτοιμο σε λιγότερο από 1 λεπτό και καταναλώνεται ακόμη γρηγορότερα! Οι αναλογίες δεν είναι τόσο σημαντικές… λίγη ζάχαρη παραπάνω λίγη λιγότερη δεν ενοχλεί....

Λικέρ Καφέ!

glykesistories
Υλικά 1/2 λίτρο τσίπουρο άοσμο 1/2 λίτρο κονιάκ 150 γρ. καφέ ελληνικό 2 κ.σ νες-καφέ 1 διπλό εσπρέσο Για το σιρόπι 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι νερό ...

Σπιτικό κρασόμελο

gandmclub
Η κύρια βάση του συγκεκριμένου ηδύποτου είναι το κρασί... Οι περισσότεροι το προσφέρουν με κόκκινο ημίγλυκο κρασί ή ροζέ ημίγλυκο. Εγώ θα σας πρότεινα ακόμη και λευκό, ειδικά αν έχετε κάποιο αρωματικό, π.χ....

Λικέρ 44... ένα παλιό γαλλικό λικέρ

tantekiki
Στον απόηχο του χειμώνα και με τον ερχομό της άνοιξης έτυχε να συμπέσει η μέρα που άνοιξα, για δεύτερη φορά, ένα αγαπημένο, παραδοσιακό, γαλλικό λικέρ... το λικέρ 44 όπως το λένε ή αλλιώς ένα λικέρ που παντρεύει με απόλυτη αρμονία το πορτοκάλι (ή μανταρίνι) με τον καφέ....

Λικέρ Μαυροδάφνη

faghta-giagias
Αυτό το εξαιρετικό λικέρ θα μπορούσε να λέγεται και ποτό του καρναβαλιού. Κι αυτό, γιατί όπως μου τόνισε η καλή μου φίλη Πηνελόπη, που μου έστειλε τη συνταγή τής μαμάς της, αυτό το λικεράκι το έφτιαχναν γι' αυτήν την περίοδο και το σέρβιραν στα αποκριάτικα πάρτυ, που γινόντουσαν τότε στα......

5 σπιτικά απεριτίφ MARTINI & TONIC του Κωνσταντίνου Καπνιάρη

caruso
Το απεριτίβο επανέρχεται στην επικαιρότητα, μετά από τρεις δεκαετίες που η είσοδος στο γεύμα γινόταν απότομα, βιαστικά, πρόχειρα. Αυτή η Ιταλική στιγμή, που αποφασίζεις να μεταθέσεις την απόλαυση του γεύματος για ένα τέταρτο, προκειμένου να χαλαρώσεις, να μπεις σε διάθεση, ν’ ανταλλάξεις δυο κουβέντες, να προκαλέσεις την εγκράτεια σου, ενώ ταυτόχρονα δροσίζεσαι με υπέροχες γεύσεις και αρώματα, είναι ιερή στη ζωή κάθε ανθρώπου που εκτιμά τα καλύτερα πράγματα....
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 94 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!