Δημοσιευμένες » Ποτά

Λικέρ καρυδάκι πράσινο

cretangastronomy
Είναι σημαντικό τα καρυδάκια να είναι στο σωστό σημείο ωρίμανσης για να γίνει καλό το λικέρ μας. Ούτε ξυλώδη ούτε ανώριμα εντελώς. Εξαρτάται όμως από το δέντρο και από τον τόπο κατά τη γνώμη μου. ...

Φτιάξτε δροσερά κοκτέιλ "Καρπούζι" για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές!

infokids
Ψάχνετε για ένα εύκολο και δροσερό, καλοκαιρινό ποτό;Αυτό τo ποτό, μια Μαργαρίτα με καρπούζι, είναι για σας! ...

home_goodfood_blog1

8 Σπιτικά κοκτέιλ για να ξετρελάνεις τους φίλους σου!

ediva
Όσο ανοίγει ο καιρός και πιάνουν για τα καλά οι ζέστες άλλο τόσο κι εμείς θέλουμε να δροσιστούμε με ένα ωραίο κοκτέιλ. Δεν είναι όμως τέλεια ιδέα να κάνεις τα κοκτέιλ στο σπίτι σου εύκολα και ωραία; Τι καλύτερο απ' το να εντυπωσιάσεις την παρέα σου φτιάχνοντάς τους αγαπημένα κοκτέιλ, χωρίς να είσαι μπαρίστα. ...

Λικέρ Καρύδι

faghta-giagias
Ένα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση.Γίνεται πολύ εύκολα, αρκεί να καταφέρουμε να βρούμε ή να μαζέψουμε τρυφερά, όχι μεστωμένα καρύδια, ιδανικά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου. ...

Λικέρ φράουλα!

glykesistories
Υλικά ( Για 1½ λίτρο) 500 γρ.  φράουλες , κατά προτίμηση μικρές 1 λίτρο   τσίπουρο   με γλυκάνισο 500 γρ. ...

Mojito με φράουλες και ανανά

tlife
  Κάνε τα βράδια στο σπίτι πιο διασκεδαστικά με αυτό το cocktail. Είναι φρουτένιο, γευστικό και φυσικά με λίγες θερμίδες. Θερμίδες: 185/ μερίδα ...

Λικέρ με ροδοπέταλα

asproylas
Το λικέρ αυτό έχει μεγάλο χρόνο ωρίμανσης και εδώ θα σας δείξω φωτογραφία από την αρχική του προετοιμασία.Το τελικό αποτέλεσμα θα φωτογραφηθεί και θα δοκιμαστεί μετά από 2-3 μήνες.Μπήκαν ...
home_goodfood_blog1

DIY: Mojito φράουλα με λιγότερες από 200 θερμίδες

madata
Αυτή η ελαφριά εκδοχή του mojito θα γίνει η αγαπημένη σου φέτος το καλοκαίρι. Το mojito αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο περιζήτητα και αγαπημένα καλοκαιρινά ποτά, γι' αυτό και σε όποια εκδοχή και να το έχεις δοκιμάσει δεν μπορεί παρά να το έχεις αγαπήσει. ...

Γενικές τεχνικές για λικέρ και σιρόπια

asproylas
Μιας και αυτό τον καιρό διαβάζω για λικέρ και σιρόπια, προκειμένου να βελτιώσω τις τεχνικές μου, είπα να μοιραστώ μαζί σας εδώ όσα έμαθα από το διάβασμα, πληροφορίες από καλό φίλο, αλλά και την μικρή εμπειρία που έχω στην παρασκευή των λικέρ. ...

Παγωμένη μαργαρίτα – η δημοφιλής

tastefull
Η παγωμένη μαργαρίτα είναι το βασικό συστατικό για να ξεκινήσετε το αποκριάτικο πάρτι, για την ακρίβεια κάθε πάρτι! Η βασική συνταγή είναι με λεμόνι αλλά υπάρχουν παραλλαγές: μαργαρίτα φράουλα και μαργαρίτα ρόδι, μπορεί και με άλλα υλικά – Απαραίτητη συσκευή ένα δυνατό blender να σπάει τα παγάκια και να φτιάχνει μια παγωμένη γρανίτα με τα μυρωδάτα λεμονάκια, τη ζάχαρη και και το αλκοόλ. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 95 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!