Κρητικό κοκτέιλ με μαλοτήρα “Άγιος”

Καταχωρήθηκε στις 22/11/18 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 30ml σιρόπι μαλοτήρα (Κρητικό τσάι του βουνού, λέγεται και καλοκοιμηθιά) 70ml κρασί προσέκο (Prosecco: λευκό αφρώδες ιταλικό κρασί) 1/4 λάϊμ 30ml σόδα ή ανθρακούχο νερό Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού, βάζουμε το σιρόπι μαλοτήρα, το προσέκο, τη σόδα και στύβουμε το λάιμ. Σερβίρουμε με ice ball (μπάλα πάγου).  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.foodtrails.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!