137
Υλικά
- βυσσινάδα 1 λτ
- τσίπουρο 1 λτ
- κανέλα 1 τμχ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Το βύσσινο είναι ένα υπέροχο σπιτικό λικέρ που, με όποιον τρόπο κι αν το φτιάξουμε, θέλει περίπου δυο μήνες για να ωριμάσει και να γίνει.
Και αφού βύσσινα βρίσκουμε μόνο το καλοκαίρι, τι γίνεται αν μας τελειώσει το λικέρ και θελήσουμε να φτιάξουμε κι άλλο μέσα στο χειμώνα;
Και αφού βύσσινα βρίσκουμε μόνο το καλοκαίρι, τι γίνεται αν μας τελειώσει το λικέρ και θελήσουμε να φτιάξουμε κι άλλο μέσα στο χειμώνα;
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com