Λικέρ περγαμόντο

Καταχωρήθηκε στις 04/03/13

7 Ψήφοι Ψήφισε

Κάθε χρόνο θα φτιάξω οπωσδήποτε περγαμόντο ρολέ. Το ξύσμα που μένει από τα περγαμόντα, δεν το πετώ. Ένα μέρος του το φυλάω σε σακουλάκια, για διάφορες παρασκευές. Κλεισμένα πάντα μέσα σε κουτί, όχι για να μην πάρει μυρωδιά από τα άλλα τρόφιμα της κατάψυξης, αλλά για να μην μυρίσουν εκείνα από το έντονο άρωμά του. Την περισσότερη ποσότητα όμως από το ξύσμα των φρούτων αυτών, την χρησιμοποιώ για να φτιάξω το πιο ωραίο, το πιο αρωματικό λικέρ. Το λικέρ περγαμόντο!!! Ένα λικέρ που έχω πάντα στο σπίτι, τοποθετημένο σε ωραία διαφανή γυάλινη καράφα, που αναδεικνύει το κιτρινωπό χρώμα του...

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!