Τεντούρα η αυθεντική συνταγή

Καταχωρήθηκε στις 29/11/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η Τεντούρα είναι ένα παραδοσιακό Πατρινό ηδύποτο, με πολύ σκούρο καφεκόκκινο χρώμα, γλυκιά γεύση και υπέροχο άρωμα. Φτιάχνεται με εκχύλιση κανέλλας, γαρύφαλλου και μοσχοκάρυδου, μαζί με φλούδες εσπεριδοειδών σε οινόπνευμα ποτοποιίας και Μαυροδάφνη.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!