Φιλέτο γαλοπούλας σε μαρινάρα λεμόνι και θυμάρι

Καταχωρήθηκε στις 07/03/13

19 Ψήφοι Ψήφισε

Τρυφερό φιλέτο γαλοπούλας παίρνει "μυρωδιά" από θυμάρι και φρέσκο χυμό λεμονιού! Γιατί η γαλοπούλα δεν είναι μόνο για να τη γεμίζεις για τα Χριστούγεννα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!