Φτερούγες κοτόπουλου (πλατάρια) κοκκινιστά

Καταχωρήθηκε στις 06/07/10

11 Ψήφοι Ψήφισε

Μαγειρεύονται με φρέσκο βασιλικό και μπορούμε να σβήσουμε τα πλατάρια με ένα ποτηράκι λευκό κρασί, μετά το σοτάρισμα. Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.homefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!