Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin

Καταχωρήθηκε στις 24/03/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας του κόκορα, ενώ η κότα -που έχει το ζουμί- κάνει νόστιμη σούπα και πιλάφι. Φαγητό θαλπωρής που ενώνει τους ανθρώπους που το μοιράζονται. Σερβιρισμένο έτσι ώστε να φέρει χαρά σε όσους θα το προσφέρετε.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!